Home

Voorzieningen

Tarieven

Campingreglement

Actief in de omgeving

Contact

Links

                 


Voorzieningen

Algemeen
De camping heeft goede sanitaire voorzieningen en gelegenheid voor (af)wassen met warm en koud water. Op beide velden zijn aansluitpunten voor elektra (max. 4 ampere). De Wifi is gratis maar de capaciteit is helaas wat beperkt. Honden en katten zijn toegestaan, mits aangelijnd. Voor groepen van 2 tot 12 personen is het mogelijk specifieke activiteiten te ondernemen. Vraag hiernaar bij uw reservering .

Receptie, 't Proathoes en De Kaap
De receptie - tevens informatiehuis - bevindt zich in de gele blokhut, naast de ingang van het eerste veld. Op het tweede veld is er in de grote blokhut 't Proathoes ingericht. Een gastvrije plek waar wij elkaar overdag en 's avonds ontmoeten: gezellig even samen (bij)praten onder het genot van een kopje koffie of thee. Tot slot stellen wij nog zit- en verblijfsruimte beschikbaar in de grote caravan De Kaap, die tegenover de receptie staat: handig om even te schuilen voor de regen, aan tafel te eten of om spelletjes te doen.

Caravans, campers en tenten
Op de velden zijn ruime staanplaatsen voor uw caravan, camper of tent. Vaak is er ook nog wel plek maar om zeker te zijn van uw kampeervakantie kunt u het beste vooraf reserveren .

Slaapplaatsen huurcaravans en blokhutten
Op de camping bieden wij ook overnachtingen aan in onze huurcaravans en blokhutten. Op het tweede veld staan de twee blokhutten, elk geschikt voor maximaal 4 personen. De inrichting is vrij simpel en bestaat uit stapelbedden, een zit- en kookhoek, verlichting en elektra. Op het eerste veld staat 1 luxe huurcaravan, met luifel en 4 basic huurcaravans. De inrichting verschilt per huurcaravan. De gasten kunnen tijdens hun verblijf in de blokhutten en luxe huurcaravan dekbedden en een servieskist huren.

Blokhutten, nadere specificatie

 • Slaapgelegenheid: 2 stapelbedden, voorzien van matrassen en hoofdkussens
 • Zithoek: 1 tafel en 4 stoelen
 • Kookhoek: 2-pits gasstel
 • Overig: verlichting, elektra, schoonmaakspullen

Huurcaravan luxe, nadere specificatie

 • Slaapgelegenheid: 2-persoonsbed, voorzien van matrassen en hoofdkussens
 • Zithoek: 1 tafel en zitbanken
 • Kookhoek: 2-pits gasstel
 • Overig: luifel, verlichting, elektra, schoonmaakspullen

Huurcaravans basic, nadere specificatie

 • Slaapgelegenheid: voor 1, 2, 3 of 4 personen, voorzien van matrassen en hoofdkussens
 • Zithoek: 1 tafel en zitbanken
 • Overig: verlichting, elektra, schoonmaakspullen

Seizoenplaatsen
Op het tweede veld staan de seizoenhouders met hun caravans. Zij huren een vaste ruime staanplaats voor het gehele seizoen. Mocht u hiervoor belangstelling hebben, dan horen dat graag want er is nog een plek beschikbaar.

Bijzonderheden dorp
In Pieterburen zijn helaas geen supermarkten, bakkerijen, tankstations of pinautomaten aanwezig. U kunt hiervoor terecht in de naastgelegen dorpen zoals Eenrum, Den Andel, Baflo of Winsum

Voor meer informatie en/of reservering kunt u telefonisch of per mail contact met ons op nemen.