Home

Camping Boet'n Toen

Voorzieningen

Prijslijst

Actief in de omgeving

Contact

Links                 


Camping Boet'n Toen

Midden in het dorp Pieterburen, achter de fraaie middeleeuwse kerk en de bekende botanische tuin "Domies Toen" ligt de camping "Boet'n Toen". De camping ligt op de voormalige groentetuin van de vroegere dominee en bestaat uit twee beschutte velden. Het eerste veld is bestemd voor tenten en het tweede veld voor caravans en campers. Er zijn verder nog een aantal blokhutten en caravans te huur.

Pieterburen is een klein, gezellig dorp op een steenworp afstand van de Waddenzee en staat o.a. bekend om het wadlopen. Een wandeling op het wad is een bijzondere ervaring, die je niet mag missen. Vanaf de camping organiseren we ook  wadlooptochten . Voor fietsers en wandelaars is er ook veel te beleven; er zijn mooie wandel-, fiets- en kanoroutes. (wandel-, fiets- en kanoroutes).

De omgeving is ook zeer geschikt voor degenen die rust en ruimte zoeken. Licht, ruimte en rust, mooie vergezichten, prachtige luchten kenmerken het landschap. Een prima plek om te ontstressen; weg van de drukte, even helemaal tot rust komen.

Het dorp heeft verschillende eetgelegenheden, een wellnesscentrum , zeehondencreche, theemuseum, bezoekerscentrum, grote speeltuin, koren- en speltmolen.

De camping is geopend van medio april tot medio oktober.