Home

Reserveren

Faciliteiten

Accommodaties

Tarieven

Tips voor trips

Algemene informatie

Contact

                 

Algemene informatie

Wie zijn wij?
Camping Boetn Toen is een camping die al meer dan 50 jaar bestaat. De vorige eigenaar maakte begin 2018 bekend dat hij de camping wilde verkopen. Een initiatiefgroep heeft toen de Stichting Boetn Toen Pieterburen opgericht en financiering gezocht. Met als positieve uitkomst dat de camping nu in handen van deze stichting is. De stichting is opgezet als non-profit organisatie en draait volledig op vrijwilligers. Elke dag zijn zij actief voor het groenteam, het gastenteam, de schoonmaak, het onderhoud en/of het bestuur. Enkele vrijwilligers hebben ook een eigen seizoenplaats op de camping.

Campingreglement: iedereen tevreden, plezierig verblijf
Camping Boetn Toen onderscheidt zich van de meeste commerciële campings door de grote mate van vrijheid, rust, vrije staanplaatsen en de relaxte sfeer. Wij werken echter wel met een aantal afspraken, omdat wij eraan hechten dat iedereen op ons terrein het naar de zin heeft. U doet ons een groot genoegen als u en uw gasten deze kampeerregels naleven. De volledige tekst van het campingreglement ligt ter inzage in de receptie of klik hier om het campingreglement als PDF document te downloaden.

AVG Privacyverklaring
Op 25 mei 2018 is in Nederland de privacywetgeving 'Algemene Verordening Gegevensbescherming' ingevoerd. De wet dient ter bescherming van persoonsgegevens en hun verwerking. Het moet duidelijk zijn waarvoor een organisatie persoonsgegevens nodig heeft (doel), gebruikt en bewaart (verwerking), en aan wie persoonsgegevens verstrekt worden (delen). Klik hier om onze privacyverklaring als PDF document te downloaden.

Disclaimer website
Middels het gebruik van de op deze website aangeboden diensten, wanneer u zowel leest als schrijft, gaat u automatisch akkoord met deze disclaimer, de regels en privacyverklaring. De informatie op deze website is zo zorgvuldig mogelijk door de redactie samengesteld. Ook wordt geprobeerd de informatie actueel te houden. Dit laat onverlet dat er aan de op de website vermelde informatie geen rechten kunnen worden ontleend. Wij geven nadrukkelijk geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit van de vermelde informatie. Wij verzoeken u daarom bij twijfel contact op te nemen. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade ten gevolge van het gebruiken van deze website. De teksten van deze website mogen, alleen met bronvermelding, zonder voorafgaande toestemming worden overgenomen.

Direct reserveren?
Kies de gewenste aankomstdatum en het aantal nachten en klik op zoeken.


    Camping Boetn Toen - Hoofdstraat 76A - 9968 AG Pieterburen - T(06) 5702 2690 - boetntoen@outlook.com - Kvk 72310065 - Iban NL55RABO0332070999