Home

Faciliteiten

Accommodaties

Tarieven

Algemene informatie

Actief in de omgeving

Contact     

Faciliteiten

Algemeen
Camping Boetn Toen heeft goede sanitaire voorzieningen en gelegenheid voor (af)wassen met warm en koud water. In de vuilwater stortbak achter het sanitair gebouw kan het chemisch toilet en/of vuilwater tank geleegd worden. Op beide velden zijn aansluitpunten voor elektra (max. 4 ampère). De Wifi is gratis en u kunt op de camping mobiel pinnen. Wij gebruiken het mobiele pinsysteem van iZettle, dat pinpassen en creditcards accepteert van in ieder geval Mastercard, Visa, Maestro, American Express en Diners Club. Honden en katten zijn op de camping toegestaan, mits aangelijnd of gekooid. Voor groepen van 2 tot 12 personen is het mogelijk specifieke activiteiten te ondernemen. Vraag hiernaar bij uw reservering .

't Proathoes en De Kaap
De receptie - tevens informatiehuis - bevindt zich op het tweede veld in de grote blokhut genaamd 't Proathoes. Een gastvrije plek waar wij elkaar overdag en 's avonds ontmoeten. Voor de kampeerders hebben wij een gezamenlijke zit- en verblijfsruimte beschikbaar gesteld in de grote stacaravan De Kaap op het eerste veld: handig om even te schuilen voor de regen, aan tafel te eten of om spelletjes te doen. In De Kaap is een koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker voor algemeen gebruik aanwezig.

Caravans, campers en tenten
Op de velden zijn ruime staanplaatsen voor uw caravan, camper of tent. Er zijn 10 verharde staanplaatsen voor campers beschikbaar. Vaak is er ook nog wel plek maar om zeker te zijn van uw kampeervakantie kunt u het beste vooraf reserveren .

Auto's
U kunt uw auto gratis buiten het terrein op de grote parkeerplaats van het Pieterplein parkeren. Het parkeren van auto's naast het eigen verblijf op de camping is alleen mogelijk op het tweede veld en in overleg met het gastenteam. Zij beoordelen dit op basis van de beschikbaarheid van het aantal plekken en de conditie van het grasveld. U betaalt voor de auto op de camping een tarief per nacht.

Accommodaties
Het is ook mogelijk om een van onze accommodaties te huren.

Extra's tijdens verblijf
De camping biedt tegen vergoeding extra mogelijkheden zoals het draaien van een was, ontbijtservices, het huren van dekbedden en bedlinnen, een servieskist, vuurplaats en een (beperkt) aantal fietsen.

Bijzonderheden dorp
In Pieterburen zijn helaas geen supermarkten, bakkerijen, tankstations of pinautomaten aanwezig. U kunt hiervoor terecht in de naastgelegen dorpen zoals Eenrum, Den Andel, Baflo of Winsum

Voor meer informatie en/of reservering kunt u telefonisch of per mail contact met ons op nemen.


    Camping Boetn Toen - Hoofdstraat 76A - 9968 AG Pieterburen - T(06) 5702 2690 - waddencampingboetntoen@outlook.com - Kvk 72310065 - Iban NL55RABO0332070999