Home

Faciliteiten

Accommodaties

Tarieven

Algemene informatie

Actief in de omgeving

Contact

Links


                 

       Faciliteiten

Algemeen
De camping heeft goede sanitaire voorzieningen en gelegenheid voor (af)wassen met warm en koud water. Op beide velden zijn aansluitpunten voor elektra (max. 4 ampere). De Wifi is gratis maar de capaciteit is helaas wat beperkt. U kunt op de receptie van de camping pinnen, tegen vergoeding van de betaalkosten. Wij gebruiken het mobiele pinsysteem van iZettle, dat pinpassen en creditcards accepteert van in ieder geval Mastercard, Visa, Maestro, American Express en Diners Club. Honden en katten zijn op de camping toegestaan, mits aangelijnd. Voor groepen van 2 tot 12 personen is het mogelijk specifieke activiteiten te ondernemen. Vraag hiernaar bij uw reservering .

Receptie, 't Proathoes en De Kaap
De receptie - tevens informatiehuis - bevindt zich in de gele blokhut, naast de ingang van het eerste veld. Op het tweede veld is er in de grote blokhut 't Proathoes ingericht. Een gastvrije plek waar wij elkaar overdag en 's avonds ontmoeten; om even (bij) te praten, om een kopje koffie te drinken, of om samen muziek te maken. Tot slot stellen wij nog zit- en verblijfsruimte beschikbaar in de grote caravan De Kaap, die tegenover de receptie staat: handig om even te schuilen voor de regen, aan tafel te eten of om spelletjes te doen.

Caravans, campers en tenten
Op de velden zijn ruime staanplaatsen voor uw caravan, camper of tent. Vaak is er ook nog wel plek maar om zeker te zijn van uw kampeervakantie kunt u het beste vooraf reserveren .

Accommodaties
Het is ook mogelijk om een van onze accommodaties te huren.

Extra's tijdens verblijf
De camping biedt tegen vergoeding extra mogelijkheden zoals het draaien van een was, het huren van dekbedden, het huren van een servieskist of het huren van een (beperkt aantal) fietsen.

Bijzonderheden dorp
In Pieterburen zijn helaas geen supermarkten, bakkerijen, tankstations of pinautomaten aanwezig. U kunt hiervoor terecht in de naastgelegen dorpen zoals Eenrum, Den Andel, Baflo of Winsum

Voor meer informatie en/of reservering kunt u telefonisch of per mail contact met ons op nemen.


    Camping Boetn Toen - Hoofdstraat 68 - 9968 AG Pieterburen - T(06) 5702 2690 - waddencampingboetntoen@outlook.com - Kvk 72310065 - Iban NL55RABO0332070999